Kategóriák
CIRCLES UBI

Circles regisztráció

A Circles UBI rendszerbe való regisztráció ingyenes, néhány lépésben elvégezhető. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a Circles regisztráció lépéseit.

Circles regisztráció

A Circles UBI (feltétel nélküli alapjövedelem) azért jött létre, hogy helyi gazdasági közösségekete alakítson ki és ezzel elősegítse a rendszeren belüli kereskedelmet a CRC token használatával.

Amikor elkészült a fiókod, három, már visszaigazolt tagnak kell hitelesítenie azt. Ez jelenleg eltarthat egy darabig, különösen ha nem ismersz senkit aki már rendelkezne ilyennel. Ha minden jól megy, hamarosan tudunk segíteni ebben, addig két lehetőséged van:

  1. A https://circles.garden/ oldalon a sign up gombra kattintasz. Ha már lenne fiókod, a log in gombra kattintva tudsz bejelentkezni a 24 szóból álló ‘seed phrase’ segítségével.

2. Olvasd el a leírást, majd kattints a next gombra.

3. Add meg a felhasználóneved, és az emailed. Amikor ezzel megvagy, a rendszer generál egy 24 szóból álló ‘seed phrase’-t.

Nagyon fontos, hogy ezt elmentsd egy biztos helyre, mert ez az egyetlen módja annak, hogy vissza tudj jelentkezni a fiókodba!

itt kell visszaigazolnod a seed phrase-t – írd be a rendszer által kért szót

4. A fiókod elkészült, most már csak vissza kell igazoltatni. Oszd meg a linkedet olyan ismerőseiddel akiknek már van igazolt fiókjuk, vagy próbáld meg magadnak igazolni.

Iratkozz fel a levelezési listára

így értesülsz leggyorsabban az újdonságokról

    Mi sem toleráljuk a spamet, ezért nem is küldünk. Feliratkozásoddal elfogadod, hogy részedre hírlevelet küldjünk, melyről bármikor leiratkozhatsz.

    circles regisztráció

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük